Over ons

Onze praktijk in Eindhoven en Eersel is ruim 40 jaar gespecialiseerd in prothetische zorg in de breedste zin van het woord. U kunt bij ons terecht voor alle behandelingen aan u uitneembare gebitsprothese. Voor een volledig kunstgebit heeft u geen verwijzing nodig van bijvoorbeeld een tandarts.

Vanaf uw eerste bezoek aan onze praktijk werken wij volledig zelfstandig en vakkundig aan uw (gedeeltelijke) kunstgebit, frameprothese of klikgebit. Alle gebitsprotheses worden in eigen huis gemaakt.

Hebt u pijnklachten, zit uw prothese los, veranderingen in uw gezicht, breekt uw kunstgebit regelmatig, neemt u dan contact met ons op.

Ook voor een klikgebit ( implantaten), kunt u vrijblijvend een afspraak bij ons maken voor een gratis intakegesprek.

Geen wachttijden en vergoeding via uw zorgverzekeraar.

 

Wat kunt u verwachten

Vanaf het eerst bezoek tot plaatsen werken wij zelfstandig aan uw kunstgebit. Hierbij bespreken wij uw persoonlijke wensen en geven u vakkundig advies.

Na enige bezoeken aan onze praktijk beoordelen wij samen met u, de in was gemaakte proefprothese. De stand van de tanden, de esthetiek en de techniek worden daarbij nauwkeurig gecontroleerd. Veranderingen zijn nu nog mogelijk.

Als dan alles goed is wordt de prothese afgemaakt en geplaatst. Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van een nieuw kunstgebit, worden er ongeveer vijf bezoeken aan onze praktijk gebracht.

Elke jaar ontvangt u een uitnodiging voor een gratis controle. Het is belangrijk om uw gebitsprothese te controleren op slijtage en pasvorm. Bovendien is het verstandig de conditie van uw kaken te controleren

Vanuit de basisverzekering vergoeden de zorgverzekeraars in 2012, 75% van de kosten voor bv. een volledige boven- en/of onderprothese. Wij declareren de kosten veelal direct bij uw zorgverzekeraar. Hebt u een aanvullende verzekering, wij kijken graag samen met u naar de uw polisvoorwaarden voor mogelijk extra vergoedingen van uw eigen bijdrage.