Blog van uw kunstgebit- en prothesespecialisten uit Eersel

Neem contact op

Hieronder plaatsen wij regelmatig blogartikelen met meer informatie over relevante onderwerpen met betrekking tot kunstgebitten en tandprothetiek, geschreven door onze eigen professionele specialisten bij Luijten Kunstgebitten in Eersel. Heeft u zelf een vraag over uw kunstgebit of prothese? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag bij met hulp en advies.

 • Onderhoud van de gebitsprothese
  23/06/2021
  Onderhoud van de gebitsprothese

  Als u eenmaal een kunstgebit hebt, bent u niet voor de rest van uw leven klaar. Een gebitsprothese moet goed onderhouden worden en zo nu en dan aangepast of vervangen.

  Lees meer
 • 23/05/2021
  Mondzorg bij ouderen

  Ouder worden is niet alleen van invloed op uw lichaam, maar ook op uw gebitsprothese. Ook uw eetgewoontes veranderen naarmate u ouder wordt. Door deze veranderingen is het erg belangrijk om uw gebitsprothese goed te blijven verzorgen. Ga dus regelmatig voor controle naar de tandprotheticus. Door het slinken van uw kaakbot kan de gebitsprothese minder goed gaan zitten. Hierdoor kunnen beschadigingen aan het mondslijmvlies ontstaan. De tandprotheticus kan beoordelen of uw kunstgebit nog goed zit en of uw tandvlees nog steeds gezond is.

   

  Lees meer